Видео

Детски празничен концерт за 3 март и 8 март в Алкоркон, Мадрид

С много вълнение и мигове на радост премина тържеството, посветено на 3 март и 8 март в българското училище в Алкоркон, Мадрид. След месеци на подготовка и репетиции успяхме да развълнуваме нашата мила публика и показахме за пореден път, че сме чудесни рецитатори, артисти, певци и танцьори.

Трудно е да се определи кой беше най-вълнуващият момент по време на нашия празник, защото всяко едно изпълнение носеше своето силно детско послание.

От името на целия колектив към училището благодаря на всички наши родители и приятели за подкрепата, за високата оценка за всичко, което се опитваме да правим заедно с нашите възпитаници.

Благодаря на всички учители, които работиха неуморно и ентусиазирано, за да може това събитие да се превърне във факт. Не бива никога да забравяме, че зад всяка успешна стъпка стои един мотивиран, способен и единен екип.

Бих искала да прегърна силно всички деца и да им благодаря за усилията, които положиха, за прекрасните им изпълнения, за това, че доказаха за пореден път, че българските деца могат да постигнат всичко, стига да го поискат! Благодарим ви, мили деца, за вашите усмивки, за красивите цветя, които ни подарихте, за миговете на удовлетворение, които ни мотивират да продължаваме напред, въпреки трудностите!

Ралица Цветанова-

Училищен ръководител

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s